(A) PNL are una dintre cele mai tinere și puternice echipe de candidați pentru Parlamentul României

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , ,

Published on noiembrie 06, 2020 with No Comments

Cel mai important partid din România, PNL, și-a aliniat la startul campaniei electorale una dintre cele mai tinere echipe de la aceste alegeri parlamentare și mizează pe calitățile candidaților, oameni cu experiență în domeniile din care provin: mediul privat, administrație publică, profesii liberale.

PNL propune pentru Senat şi Camera Deputaţilor o echipă puternică, formată din oameni competenţi, buni profesionişti în domeniile lor de activitate, cu experienţă în administraţie şi activitatea parlamentară. Listele sunt deschise de Ioan Cristina (Senat) şi Glad Varga (Camera Deputaţilor) care în acest mandat s-au opus cu succes tentativelor PSD de a subordona justiţia, au susţinut Guvernul liberal care a deschis uşa unor investiţii importante pentru Cetatea Aradului, drumuri şi infrastructură feroviară. Sergiu Bîlcea a făcut performanţă în mediul de afaceri şi în administraţia locală, cu rezultate notabile în calitate de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad. Lazăr Faur este un cunoscut jurnalist, lider de opinie şi manager de succes în domeniul sănătăţii. Patricia Dinga reprezintă generaţia celor sub 30 de ani, are deja şi o experienţă relevantă în administraţie, în calitate de consilier municipal. Actorul Ionel Bulbuc reprezintă zona culturală, dar este şi un bun cunoscător al administraţiei locale, în calitate de viceprimar al Aradului. La Senat, Mihai Paşca este un avocat tânăr şi competent, apreciat pentru activitatea sa. Irina Onescu este un lider de opinie în rândul tinerilor, cu o experienţă cunoscută în toată ţara, care a dus-o de la MTV la primăria Petriş.

Este o echipă cu energie şi idei, care se completează din punct de vedere al pregătirii profesionale, dar cu puncte comune ferme: susţinere 100% pentru proiectele Aradului, ataşament faţă de valorile noastre care înseamnă onestitate, muncă şi iniţiativă privată.

PNL Arad își dorește un guvern capabil, care să ajute Aradul, susținut de Parlament. Un legislativ în care partidul va avea o prezență semnificativă, un guvern condus de un premier PNL vor reprezenta un sprijin important de la Bucureşti pentru proiectele Aradului, pentru investițiile regionale care vor ajuta orașul să se dezvolte în continuare. Mesajul PNL în aceste alegeri se bazează pe oportunitatea istorică pe care orașul o are în acest an, din punct de vedere politic și administrativ: E vremea Aradului, un mesaj care arată că este este momentul să avem administrația locală şi guvernarea de partea noastră, a arădenilor, pentru a continua dezvoltarea. Iar legătura dintre Parlament și administrația locală va fi asigurată exact de reprezentanții arădenilor, parlamentarii pe care îi vor vota pe 6 decembrie.

Comandat de PNL Arad, executat de SC Lexus Publicitate SRL, cod mandatar 11200025

No Comments

Comments for (A) PNL are una dintre cele mai tinere și puternice echipe de candidați pentru Parlamentul României are now closed.