A furat un băț de pescuit

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , , ,

Published on septembrie 07, 2018 with No Comments

Polițiștii Biroului de Ordine Publică cercetează un bărbat pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

Polițiștii cercetează un bărbat de 45 de ani, din Arad, depistat în flagrant delict în timp ce sustrăgea un băț de pescuit din incinta unui magazin de profil din municipiu.

Prejudiciul, în valoare de 235 de lei, a fost recuperat, pe numele celui în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Au condus fără permis

Polițiștii rutieri cercetează doi bărbați care au condus fără permis.

Polițiștii orașului Ineu au depistat ieri, în trafic, un bărbat de 39 de ani, din județul Bihor, în timp ce conducea o autoutilitară fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Un tânăr de 18 ani, din localitatea Brazii, a fost depistat de polițiștii Secției nr. 10 Rurală Gurahonț în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 708, pe raza localității Mădrigești, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe numele celor doi bărbați au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice fără a avea acest drept.

Polițiștii rutieri în acțiune

În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri au efectuat, atât în municipiu cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 199 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 95.000 de lei.

Dintre acestea, 33 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 166 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.

De asemenea, au fost reţinute 15 permise de conducere și 10 certificate de înmatriculare.

No Comments

Comments for A furat un băț de pescuit are now closed.