ALDE Arad salută decizia de mutare a „pașapoartelor și permiselor“ pe strada Mărășești

Written by admin. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , , , ,

Published on iulie 09, 2015 with No Comments

Începând cu data de 6 iulie 2015, din ordinul Instituției Prefectului din județul Arad, Serviciile Publice Comunitare Județene pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple, respectiv Regim de Permise Conducere și Înmatriculări Vehicule s-au mutat din Galeria Mall pe strada Mărășești, nr. 18-20, în  clădirea Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Arad. O decizie salutată de copreședintele ALDE Arad, Ionel Ciupe.

„Prefectura a luat această decizie înteleaptă dat fiind numărul redus de vizitatori la Galeria Mall, dar și din perspectiva unor economii la bugetul public, în noua locație de pe strada Mărășești, fiind o clădire proprietate de stat, nemaifiind necesară plata chiriei pentru folosirea spațiului, așa cum se făcea la Galeria Mall.

Nu punem în discutie aici cum, la un moment dat, aceste servicii publice, și  nu doar ele, au ajuns să fie chiriași, pe banii publici, la o societate privată,  deși actualul spațiu de pe strada Mărășești era disponibil, ci atragem atenția tuturor factorilor politici și administrativi din Arad, celor ce au o poziție decidentă, să nu facă lucrurile doar pe jumătate. Mă refer și la alte servicii care mai funcționează încă la Galeria Mall, cum ar fi Direcția Venituri, Impozite și Taxe locale Arad, pentru care solicit mutarea de urgență pe strada Mărășești.

Prin această mutare nu numai că s-ar face economie la bugetul public, dar,  în opinia mea, am reuși cu adevărat să venim în întâmpinarea cetățeanului aradean, pe care l-am scuti de mai multe drumuri pentru a-și rezolva o serie de documente și înscrisuri oficiale, inclusiv plățile aferente eliberării documentelor.

Interesul comunității trebuie să primeze în fața orgoliilor politice de orice fel, și în acest caz oferirea de servicii publice unitare și complete ar fi salutară.

De aceea solicit înțelegere și conducerii CEC Arad, pentru ca și acestă instituție bancară românească să-și deschidă un punct de lucru la serviciile ce funcționează acum pe strada Mărășești. Asta pentru a fi la îndemâna publicului cu cele solicitate și necesare în întocmirea documentelor oficiale.  Noi, cei de la ALDE Arad , considerăm că pe primul loc trebuie să stea, în toate deciziile administrative, interesul arădeanului“ a declarant Ionel Ciupe.

 

No Comments

Comments for ALDE Arad salută decizia de mutare a „pașapoartelor și permiselor“ pe strada Mărășești are now closed.