Zoltan Lovas duce Vara de ar.te în…America!

Written by admin. Posted in Divertisment

Tagged: , , , ,

Published on iulie 22, 2015 with No Comments

Centrul Municipal de Cultură Arad vă invită joi, 23 iulie, de la ora 20.00, în curtea Clădirii Preparandiei, str. Preparandiei, nr. 13, la spectacolul America, America”, un one man show avându-l ca protagonist pe actorul Zoltan Lovas.

Titlul original al acestui spectacol este “Apropo, aţi chemat pompierii?”, în regia Lianei Didilescu, a pornit acum aproape 15 ani, iar de la premieră până acum a fost jucat de peste 500 de ori, de fiecare dată cu foarte mare succes. Este un spectacol plin de umor și, în plus, un spectacol interactiv.

Centrul Municipal de Cultură și Liceul de Arte Sabin Drăgoi au inițiat ateliere de creație pentru elevii dornici de a lua parte la activități pe perioada verii.

Vara de ar.te, prin care organizatorii și-au propus să ofere o alternativă tinerilor care se vor afla în Arad în perioada estivală și să le stimuleze în același timp creativitatea, a debutat miercuri, 1 iulie 2015 și va continua pe toată durata lunilor iulie și august.

Pe lângă atelierele de creație, în fiecare seară de joi, de la ora 20.00, în lunile iulie și august, cu sprijinul Liceului de Arte Sabin Drăgoi, vor fi organizate spectacole de teatru și concerte.

 

 

 

 

No Comments

Comments for Zoltan Lovas duce Vara de ar.te în…America! are now closed.