“Ziua Poliţiei Române” sărbătorită la Arad

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , , , ,

Published on martie 25, 2013 with No Comments

Astăzi, cu ocazia aniversării “Zilei Poliţiei Române”, patru poliţişti au fost recompensaţi cu distincţia de „Poliţistul anului”. Aceştia activează în domeniile investigaţii, ordine publică şi structuri de suport şi au fost răsplătiţi de consiliul de conducere al instituţiei pentru merite deosebite.

Tot cu această ocazie, în sala festivă a inspectoratului, a avut loc ceremonia avansărilor în grad, premierea celor mai buni poliţişti-sportivi, câştigătorii competiţiilor sportive la fotbal, tir, tenis de masă, şah, tenis cu piciorul, competiţii organizate cu această ocazie de IPJ Arad şi Asociaţia Sportivă Arpolis.

Pe platoul din Piaţa Avram Iancu a avut loc o prezentare a dotării şi tehnicii folosite de poliţiştii arădeni. Astfel, aici au fost expuse autoturismele din dotarea IPJ Arad, autovehiculul folosit de Serviciul de Acţiuni Speciale, laboratorul criminalistic şi au avut loc demonstraţii ale poliţiştilor cu câinii de serviciu.

De asemenea, în această locaţie, politistii de proximitate le-au oferit arădenilor pliante cu sfaturi preventive şi consiliere.

La festivităţile desfăşurate cu prilejul “Zilei Poliţiei Române” au participat, alături de reprezentanţii administraţiei publice locale si trei delegatii de politisti din Anglia şi Ungaria.

Odată cu aniversarea “Zilei Politiei Române”, în data de 22 martie la sediul IPJ Arad a fost organizată Ziua Porţilor Deschise, prilej cu care sute de arădeni au putut vizita sediul poliţiei arădene, putând astfel vedea dotările logistice cu ajutorul cărora îşi desfăşoară activitatea poliţiştii.

 

No Comments

Comments for “Ziua Poliţiei Române” sărbătorită la Arad are now closed.