Weekend la Expo Arena (14-15 iunie): Show și divertisment

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , , , ,

Published on iunie 11, 2014 with No Comments

 

Camera de Comeț, Industrie și Agricultură a județului Arad organizează, în perioada 14-15 iunie 2014, la Complexul Expo Arad, evenimentul Weekend la Expo Arena care va aduce în fața vizitatorilor numere impresionante de show și divertisment.

În cadrul manifestării, se va desfășura cea de-a XXI-a ediție a evenimentului internațional de transporturi profesionale, servicii conexe, tuning și accesorii –  Transport-AR și prima ediție a unui salon exclusivist, dedicat copiilor.

Evenimentul a fost conceput din dorința de a crea la EXPO Arad o platformă în care să se regăsească cât mai mulți arădeni și de a oferi o alternativă pentru petrecerea timpului liber. Weekend la Expo Arena este dedicat vizitatorilor de toate vârstele, pasionaților de adrenalină, părinților și copiilor, care vor avea ocazia să consulte ofertele prezentate. Este un eveniment de familie, care vrea să satisfacă cât mai multe categorii de public, pentru că EXPO Arad este o locație a arădenilor”, a declarat Gheorghe Seculici, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad.

În cadrul manifestării, vor fi prezente oferte pentru accesorii de autoutilitare, cap tractare, o expoziție de avioane ultraușoare și demonstrații de depanare camioane, iar pasionaţii de maşini vor avea ocazia să admire şi să testeze calităţile automobilului preferat în cadrul Salonului Auto, unde participă mărci de renume. Adrenalina, stilul și puterea de la Expo Tuning Show, devenit deja o tradiție, va încânta vizitatorii prin concursurile de îndemânare auto, drift, styling auto și car audio.

 

No Comments

Comments for Weekend la Expo Arena (14-15 iunie): Show și divertisment are now closed.