Vrei o nuntă de vis? Vino la Expo Arad

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , , , ,

Published on ianuarie 29, 2016 with No Comments

ccia

Vino în perioada 29 – 31ianuarie la Expo Arad, la cel mai important eveniment dedicat planificării şi organizării de nunţi „Petreceri de vis”, eveniment aflat sub tutela Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad.

La standurile amenajate în cele două pavilioane te asteaptă reduceri substanțiale la noile colecții de rochii de mireasă și ocazie, costume de mire, verighete, bijuterii și accesorii, aranjamente florale, locații pentru petreceri, servicii de catering, torturi, servicii foto-video și sonorizare, coafuri și machiaj, invitații sau accesorii de nunta dar și decoruri senzaționale pentru o nuntă de vis.

Pe parcursul celor trei zile de expoziție vor avea loc prezentări de rochii de mirese și de seară, demonstrații de make-up și hair style, dansuri latino și de societate, muzică live, recital muzică, ansambluri artistice de muzică populară, reprezentaţii obiceiuri de nuntă, toate pentru a vă introduce în atmosfera unei „Petreceri de vis”.

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură din Arad, pune la dispoziția vizitatorilor, transport gratuit din oră în oră de la stația Podgoria începând cu ora 11:00

Program de vizitare: vineri: 10:00 – 20:00; sâmbătă: 10:00 – 20:00, duminică: 10:00 – 18:00.

No Comments

Comments for Vrei o nuntă de vis? Vino la Expo Arad are now closed.