Vizită oficială a delegaţiei Camerei de Comerţ Artvin, din Turcia, la sediul CCIA Arad

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , ,

Published on ianuarie 21, 2020 with No Comments

Conducerea Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad, reprezentată de Gheorghe Leucuţa – vicepreşedinte al CCIA Arad, a primit marţ, 21.01.2020, la sediul CCIA Arad vizita oficială a delegaţiei Camerei de Comerţ din Artvin, Turcia.

Întâlniea a avut loc în cadrul proiectuui cu titlul “EU Business Dialogue – Increase Your Opportunities of Networking Through Strengthened Digital Information Management System  Project, TR2015/DG/01/A6-02/092”, proiect derulat de Camera de Comerț și Industrie Artvin în calitate aplicant şi Camera de Comerț, Industrie si Agricultura Arad, în calitate de co-aplicant.

Delegaţia din Turcia a fost condusă de preşedintele Camerei de Comerţ Artvin, Seçkin Kurt, şi a fost formată din vicepreşedintele Camerei, Sedat Ali Öktem, şi din membrii borului de conducere.

Evenimentul de prezentare a proiectului a vizat informarea participanților cu privire la proiect, la activitățile și rezultatele estimate ale acestuia şi analiza oportunităţilor de colaborare.

Vicepreşedintele CCIA Arad, domnul Gheorghe Leucuţa a urat bun venit delegaţiei din Turcia şi a subliniat implicarea Camerei de Comerţ Arad în sprijinirea mediului de afaceri arădean în efortul de atragere a investiţiilor străine dar şi pentru participarea la târguri specializate în Turcia, în vederea îmbunătăţirii relaţiilor de afaceri între cele două comunităţi.

Preşedintele Seçkin Kurt a făcut o scurtă prezentare a Camerei de Comerţ din Artvin, fiind interesat de posibilităţile de dezvoltare şi colaborare între firmele turceşti şi arădene, precum şi de modul în care cele două Camere de Comerţ ar putea colabora pentru a veni în sprijinul firmelor din cele două ţări.

Pe parcursul şederii în Arad, delegaţia turcă va vizita câteva companii reprezentative în judeţ.

“Turul de studiu este un instrument excelent pentru construirea și conectarea relațiilor care se pot dezvolta împreună. În cadrul proiectului vom desfăşura ateliere de studiu pentru a examina implementarea sistemul digital de management al informațiilor în cadrul companiilor”, informează Bianca Şod, asistent în cadrul proiectului.

Din delegația oficială din Turcia au făcut parte:

 

Seçkin Kurt – President of Artvin Chamber of Commerce

Sedat Ali Öktem – Vice-chairman of  Artvin Chamber of Commerce

İrfan Yıldırım – Chairman of The Assembly

Ramazan Tunç – Project coordinator

Vural Temel – Board member

Bayram Özcan – Board member

 

Context:

Dialogul de afaceri între Turcia-UE (TEBD) este un proiect cofinanțat de Uniunea Europeană, în cadrul programului său, care urmărește să consolideze cunoștințele și înțelegerea reciprocă între camerele turcești și omologii lor din UE, promovând astfel integrarea comunităților de afaceri europene și turce și asigurând o conștientizare mai puternică a oportunităților și provocărilor viitoarei aderări a Turciei la UE.

Obiectivul general al proiectului este consolidarea şi intelegerea reciprocă între Camerele turcești și omologii lor din UE, încurajând astfel integrarea mediului de afaceri european și turc și oferind o mai bună conștientizare a oportunităților.

No Comments

Comments for Vizită oficială a delegaţiei Camerei de Comerţ Artvin, din Turcia, la sediul CCIA Arad are now closed.