Vizită din Indonezia la CCIA Arad

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , , , ,

Published on iunie 11, 2015 with No Comments

Președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad, Arh. Gheorghe Seculici a primit astăzi vizita Excelenței Sale, Ambasadorul Republicii Indonezia, Domnul Diar Nurbintoro, aflat în delegație oficială în regiunea de Vest.

E.S., Domnul Diar Nurbintoro, a fost însoțit de consilieri din cadrul Ambasadei și a fost deosebit de interesat de potențialul investițional al zonei și de oferta bogată de servicii și evenimente a Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad.

Domnul ambasador și-a manifestat interesul de a dezvolta o colaborare între camerele de comerț din Indonezia și cele din România. Mai mult decât atât, Excelența Sa a subliniat importanța dezvoltării schimburilor comerciale dintre cele două țări, fiind interesat de regiunea de Vest, prin potențialul pe care îl deține și de evenimentele organizate de CCIA Arad la complexul EXPO Arad”, a declarat Gheorghe Seculici, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad.

Cu ocazia acestei vizite oficiale, CCIA Arad a organizat un forum la care au participat agenți economici, cu predominanță din turism, aceștia având posibilitatea de a avea contact direct cu reprezentanții oficiali ai Indoneziei. De asemenea, E.S. a lansat invitația către mediul de afaceri de a participa la cea   de-a XXX-a ediție a TradExpo Indonezia, care va avea loc, în perioada 21-25 octombrie 2015, la Jakarta, Indonezia.

No Comments

Comments for Vizită din Indonezia la CCIA Arad are now closed.