UTA victorioasă în amicalul cu Luceafărul

Written by admin. Posted in Sport

Tagged: , , , ,

Published on iulie 13, 2019 with No Comments

UTA a reușit să se impună în ultimul amical disputat înaintea cantonamentului din Slovenia, după ce a trecut azi de Luceafărul Oradea, la Sânmartin, scor 2-1 (1-0).

După o jumătate de oră fără evenimente notabile, UTA  a reușit să deschidă scorul în min. 36, atunci când după o combinație între Buhăcianu si Miculescu mingea a ajuns Tomozei, iar acesta a marcat din apropierea careului mic, 1-0. Scor cu care s-a și intrat la vestiare.

La doar trei minute dupā reluarea partidei, arădenii au majorat diferenţa de pe tabelă, ultima achiziție, Khalaila, marcând cu un şut din afara careului, 2-0. Cea de a doua reușită a alb-roșiilor i-a trezit pe bihoreni, care au început să pună tot mai multă presiune pe elevii lui Laszlo Balint. V. Pop și-a trecut în cont o ratare monumentală, cu poarta goală, la o greșeala a lui Bolboașă, dar tot el avea să reducă din diferență, după ce a transformat un penalty, acordat după un contact în careu, cu Vulturar, 2-1.

Până la final, Luceafărul a avut ocaziile mai clare, iar la cea mai periculoasă Bolboașă a parat miraculos sutul lui Prejmărean, în min. 65. Iar la ultima fază a meciului, Melinte a blocat inspirat mingea trimisă spre gol, din apropiere, de omniprezentul V. Pop. UTA a mai avut doar o oportunitate, prin Isac, dar mingea expediată de acesta, de la marginea careului mare a fost respinsă de Anca Trip, în min. 65.

UTA a folosit următoarele formule:

Iacob – Tomozei, Fl. Ilie, Şeroni, Deta – Oroian, Lorenzi, Isac, Bustea – Miculescu – Buhăcianu – repriza I;

Bolboașă – Ivan, Melinte, Salka, Stancu – Oroian, Hrezdac, Vulturar, Bustea – Isac – Khalaila – repriza a II-a.

 

No Comments

Comments for UTA victorioasă în amicalul cu Luceafărul are now closed.