UTA victorioasă cu CD Castellon

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , , , ,

Published on februarie 08, 2017 with No Comments

uta-sturm_18_of_20

Arădenii au învins cu 1-0 (0-0) pe CD Castellon, în cel de-al treilea meci de pregătire desfășurat în cantonamentul din Spania.

Unica reușită a alb-roșiilor a aparținut nou-venitului Muntean, la capătul uni meci în care, din nou, antrenorul Laurenţiu Roşu a testat mai multe formule de echipă și permutări pe posturi.

În primele 45 de minute, UTA a avut doar două ocazii clare de gol, prin Filaret şi Stahl, dar primul a trimis în plasa laterală, iar cel de-al doilea, de la 14 metri, în braţele portarului. Miron a trebuit să intervină mai serios în min. 25, când a parat  șutul lui Zarzo, iar în min. 40, Esau a trimis puţin pe lângă vinclu.

Repriza secundă a aparţinut „Bătrânei Doamne”, Celea ratând prima ocazie, în min. 53, șut peste poartă după un corner. Cinci minute mai târziu s-a marcat unicul gol al partidei: Burlă a aruncat lung, de la margine, până la Ad. Petre, iar acesta i-a pasat excelent lui Muntean, care a trimis simplu, pe lângă portar: 1-0!

Pe fondul schimbărilor din tabăra arădeană partida s-a echilibratl, prilej pentru spanioli să se apropie periculos de poartă, dar Mara a avut două intervenţii salutare.

Au evoluat: Miron (min. 60- Mara) – Polgar (min. 60 – Jorza), Celea (Copaci), Filaret (min. 46 – David), Burlă – Costin (min. 45 – Muntean), Tarcea (min. 45 – Vlad), Adili (min. 60 – Manea), Copil (min. 67 – Tănase) – Stahl (min. 60 – Vâlceanu), Curtuiuș (min. 46 – Ad. Petre).

”Este o victorie bună, de moral. Indiferent că e 1-0, atunci când câștigi e bine, chiar dacă este meci amical. E important că am terminat meciul fără jucători accidentați pentru că a fost un meci destul de dur, cu un adversar de liga a patra, iar între jucători au fost niște dueluri mai dure… Am reușit să vedem în continuare jucători noi, pe care nu am putut să îi urmărim în competiție până acum, decât foarte puțin, mă refer la cei tineri. Am făcut și acest experiment cu Adili la mijlocul terenului, ținând cont că el poate juca și la mijlocul terenului. În a doua repriză l-am băgat și pe Polgar o perioadă de timp la mijlocul terenului. Am hotărât să nu-i introducem pe Strătilă, Chindriș și Gligor cu ideea de a continua antrenamentele normale și de a-i folosi în meciul de sâmbătă” a declarat, la finalul partidei, Laurențiu Roșu.

UTA dispută ultimul amical din Spania, sâmbătă, la ora 12.00 (ora României), împotriva chinezilor de la Dalian Yifang.

Foto: uta-arad.ro

 

 

No Comments

Comments for UTA victorioasă cu CD Castellon are now closed.