UTA se întăreşte în compartimentul ofensiv. Israelianul Amir Khalaila a fost prezentat azi oficial!

Written by admin. Posted in Sport

Tagged: , , , ,

Published on iulie 10, 2019 with No Comments

Conducerea clubului UTA şi-a respectat promisiunea făcută antrenorului Gyuszi Balint, întărind şi compartimentul ofensiv prin aducerea atacantului israelian Amir Khalaila.

Amir Khalaila e născut pe 21 martie 1997 și, pe lângă Bnei Sakhnin, bornele carierei sale mai includ numele echipelor Hapoel Beer Sheva, Ramat Gan, Hapoel Acre ori Hapoel Ikhsal.

“Ne bucurăm să apărem cu un asemenea jucător într-o vară importantă pentru UTA în ceea ce presupune construcția lotului. Amir e tânăr, poate juca pe orice poziție în compartimentul ofensiv. Rus și Buhăcianu au fost în Top 3 al marcatorilor ligii secunde, iar prin venirea lui Amir căpătăm consistență și mai mare în atac” a precizat antrenorul Gyuszi Balint.

”Îl cunosc bine, l-am remarcat în urmă cu mai mulţi ani, pe când era doar un puști foarte talentat și se remarca la Bnei Sakhnin, acolo unde am evoluat şi eu. E considerat unul dintre cei mai promițători tineri atacanți ai Israelului, are un nivel ridicat și e o mare realizare că a fost adus la Arad. A avut oferte concrete de la mai multe echipe, din Israel şi Polonia, dar l-am convins că UTA și acest proiect înseamnă o rampă de lansare pentru el în ceea ce înseamnă fotbalul profesionist. E şi o afacere pentru UTA, pentru că atunci când va pleca de aici o va face pentru a evolua la o echipă puternică” a declarat Bogdan Apostu, intermediarul mutării.

”Mă bucur că am ajuns la UTA, am citit şi am aflat că e un nume mare, acest lucru mi l-a spus şi domnul Bogdan. Am venit cu gândul să muncesc din greu, pentru ca, împreună cu echipa, să creștem cât mai puternici” a spus tânărul atacant la prima sa apariţie în faţa mass media.

No Comments

Comments for UTA se întăreşte în compartimentul ofensiv. Israelianul Amir Khalaila a fost prezentat azi oficial! are now closed.