UTA revine pe „Dan Păltinișanu” pentru meciul cu Ripensia

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , , ,

Published on noiembrie 02, 2017 with No Comments

Ironie a sorții, UTA nu poate juca pe propriul stadion, dar evoluează cel mai des în „fief-ul” rivalei tradiționale, Poli Timișoara.

Gruparea alb-roșie va disputa al patrulea meci, în acest an calendaristic, pe stadionul “Dan Păltinişanu” din Timişoara, acolo unde o va întâlni pe Ripensia Timișoara, la mijlocul săptămânii viitoare. Mai precis miercuri, 8 noiembrie 2017, în nocturnă, de la ora 18.00, duelul contând pentru etapa a XVI-a a ligii secunde.

Alb-roșii au mai jucat în acest an pe „ovalul” timișorean în returul cu ASU Poli din campionatul trecut, scor 3-0 pentru arădeni și în turul acestui sezon, cu aceeași formaţie, 2-1 în favoarea gazdelor, dar și prima manșă a barajului de menținere/promovare în Liga I, cu ACS-ul lui Ionuț Popa, scor 2-1 pentru timișoreni.

Meciul cu Ripensia va putea fi urmărit în direct și pe micile ecrane, la Digi Sport 1 și Telekom Sport, un amănunt deloc de neglijat fiind că
„Ripi” și „Bătrâna Doamnă” au în total, în palmares, zece titluri de campioane ale României, timișorenii patru, iar arădenii șase.

Foto: uta-arad.ro

No Comments

Comments for UTA revine pe „Dan Păltinișanu” pentru meciul cu Ripensia are now closed.