UTA-Rapid, în prima etapă a play-off-ului (conform Tabelei Berger)?

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , ,

Published on mai 27, 2020 with No Comments

Așa cum se știe, FRF a decis ca la Liga 2 să se mai dispute doar un play-off – într-o singură manșă – între primele șase clasate, punctele acestora fiind înjumătățite. Aproape întreaga suflare fotbalistică a considerat că UTA este cea mai nedreptățită de această decizie, dar hotărârea adoptată „democratic” la sugestia lui Burleanu&company a rămas bătută în cuie.

De atunci, mai marii fotbalului de pe Dâmbovița nu au mai reacționat. Nu a „transpirat” nimic legat de protocolul pentru acest eșalon sau programul meciurilor, lucruri importante pentru toți cei implicați.

Neoficial, un draft de protocol a fost trimis cluburilor, dar acesta va ține cont de măsurile ce se vor lua în România după 1 iunie, apoi după 15 iunie și după 1 iulie, președintele Klaus Iohannis anunțând că acestea se vor lua din două în două săptămâni.

În privința programului, nu s-a stabilit încă nimic, dar, conform Tabelei Berger, UTA ar urma să joace primul meci pe teren propriu cu echipa de pe locul 6, adică Rapid. Elevii lui Gyusi Balint ar urma să joace tot „acasă” cu Mioveni și FC Argeș, iar în deplasare ar urma să le întâlnească pe Turris Turnu Măgurele și Petrolul Ploiești.

Vă prezentăm o simulare a play-off-ului conform Tabelei Berger:

Etapa I

1-6 UTA – Rapid

2-5 Mioveni – Petrolul

3-4 Turris – Argeș

Etapa 2

1-2 UTA – Mioveni

5-3 Petrolul – Turris

6-4 Rapid – Argeș

Etapa 3

3-1 Turris – UTA

4-5 Argeș – Petrolul

2-6 Mioveni – Rapid

Etapa 4

1-4 UTA – Argeș

2-3 Mioveni – Turris

6-5 Rapid – Petrolul

Etapa 5

5-1 Petrolul – UTA

4-2 Argeș – Mioveni

3-6 Turris – Rapid

Foto: uta-arad.ro

No Comments

Comments for UTA-Rapid, în prima etapă a play-off-ului (conform Tabelei Berger)? are now closed.