UTA prelungeste parteneriatul cu compania de trading ROMASIA

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , ,

Published on iulie 30, 2021 with No Comments

Înaintea meciului de duminică cu FCSB, clubul UTA a anunțat, într-o conferință de presă, prelungirea parteneriatului cu ROMASIA, compania de trading lider pe piata importurilor din China. În prezenta presedintelui clubului UTA, Attila Brosovszki si a managerului companiei ROMASIA, Marius Grada, s-a anuntat prelungirea contractului de sponsorizare pentru clubul aradean.

„Chiar daca activam la nivel national, suntem aradeni, suntem o companie cu sediul in Arad si ne-am dorit sa continuam sa sprijinim principalul brand al Aradului. UTA este o echipa de mare traditie a fotbalului romanesc, un nume respectat care impune admiratie si respect in toata tara, un club cu o atitudine decenta si cu rezultate remarcabile, valori cu care ne identificam si noi, ca si companie. UTA a demonstrat ca in fotbalul romanesc poti sa ai rezultate fara can-can, cu seriozitate, management eficient si cu un mare accent pe Academia care are rezultate remarcabile si care periodic propune nume interesante fotbalului romanesc.

Noi am venit alaturi de UTA in urma cu 3 sezoane, in Liga a doua, in acel an s-a si promovat in prima liga, am ramas alaturi de club in primul an de Liga I si dorim sa mergem mai departe, sa fim parte din consolidarea si dezvoltarea clubului. An de an, sumele alocate de noi catre club au crescut, la fel si bugetul si ambitiile clubului.

Pe langa stadionul nou, UTA are privilegiul sa fie singura reprezentata a Vestului Romaniei in prima Liga, oamenii din Timisoara si din Oradea vin la meci la Arad, ceea ce pentru noi este un motiv de bucurie”  a declarat Marius Grada, managing partner al companiei Romasia.

***

ROMASIA LOGISTIC este o companie romaneasca cu sediul in judetul Arad, dar cu activitate la nivel national.

Functioneaza din anul 2008 si ofera servicii de suport pentru importurile din China.

ROMASIA este singura companie din Romania care are echipa de romani aflati in permanenta in China, depozite proprii in China si care ofera servicii complete importatorilor romani.

ROMASIA se ocupa de intreg procesul de achizitii din China pentru clientii sai, verificarea marfii, securizarea si garantarea platilor, transport maritim, aerian si rutier, logistica si comisionare vamala, preluand toate riscurile legate de import si devenind un departament de achizitii si logistica al clientului – importator din China.

Compania ofera solutii atat pentru clienti mari, companii multinationale, cat si pentru clientii mici – prin serviciile de grupaj propriu si livrare a marfii gata vamuite direct in depozitul clientului,

Experienta dobandita de echipa ROMASIA in toti acesti ani de activitate este pusa la dispozitia clientilor care astfel au posibilitatea de a-si optimiza costurile legate de importurile din China si de a avea o echipa pentru achizitiile de pe piata chineza.

Lider in domeniul sau de activitate, ROMASIA isi propune sa ofere consultanta continua si sa sustina importatorii romani facand importurile din China simple si eficiente.

 

No Comments

Comments for UTA prelungeste parteneriatul cu compania de trading ROMASIA are now closed.