UTA-Lunca Teuz Cermei 2-2 în primul amical din 2017

Written by admin. Posted in Sport

Tagged: , , , ,

Published on ianuarie 28, 2017 with No Comments

uta_cermei-4

Sâmbătă, pe o vreme deloc prietenosă cu fotbalul, UTA a disputat primul amical din 2017 în compania echipei din Cermei. Asta înaintea cantonamentului de iarnă, mâine urmând ca echipa fanion a Aradului să ia drumul Spaniei.

A fost o partidă destul de disputată, cu multe ocazii de poartă de ambele părți, Cermeiul reușind un meci pe cinste. Primii care au înscris au fost gazdele, Burlă reușind să înscrie în vinclul porții apărate de Rusu, dintr-o lovitură liberă. UTA a intrat la vestiare cu un avantaj de un gol.

uta_cermei-13

După pauză Tot elevii lui Laurențiu Roșu au fost cei care au înscris printr-o reușită a lui Adrian Petre deschis foarte bine de Strătilă. Cermeienii s-au trezit după golul doi, reușind să reducă din handicap prin Edi Varga în urma loviturii libere, perfect executate de fostul jucător al UTA-ei, Sușlak. Cea de-a doua reușită a celor din Cermei a purtat semnătura autorului pasei de gol, Suslak care l-a executat pe portarul Mara. Ar mai fi de notat și ratarea lui Petre din lovitură de penalty.

uta_cermei-42

Au evoluat în teren pentru UTA: Miron, David, Manea, Wild, Burlă, Costin, Polgar, Jorza, Andor, Curtuius, Nedelcu. În partea secundă Laurențiu Roșu i-a trimis în teren pe Barna, Mara, Munteanu, Celea, Copaci, Filaret, Strătilă, Tarcea, Chindriș, Vlad, Stahl, Covaci și Adi Petre. Noua achiziție, Adili nu a putut evolua acesta acuzând o enterocolită acută, deasemenea au lipsit din teren Copil și Gligor.

„Zimbrul” i-a avut în teren de-a lungul celor două reprize pe; Rusu,Veres, Petrache, Cotoc, Suslak, Coșa, Varga, Șiclovan, Morar, Nistor, Ianc, Aldan, Șulea, Diarra, Mohammed, Bulza și Brândușe.

Arbitri amicalului disputat pe terenul sintetic „Șega au fost Tudor Jurcă la centru asistat la cele două margini de Paul Ardelean și Alina Mihoc

No Comments

Comments for UTA-Lunca Teuz Cermei 2-2 în primul amical din 2017 are now closed.