UTA încheie anul pe loc promovabil

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , ,

Published on decembrie 11, 2016 with No Comments

uta-suceava

UTA a încheiat perfect anul fotbalistic 2016, reușind o victorie care îi permite să ierneze pe un loc promovabil. Alb-roșii au trecut de Foresta Suceava, scor 1-0 (0-0), la capătul unui meci contând pentru etapa a XXI-a a Ligii a II-a (a doua a returului). Elevii lui Laurențiu Roșu s-au impus meritat, la capătul unui joc pe care l-au controlat în marea majoritate a timpului, pe lângă reușită trecându-și în cont și alte ocazii de a marca.

Prima repriză a meciului de pe “Motorul” a fost mai săracă în faze de poartă, cu UTA dominând şi controlând jocul, fără a reuși însă deschiderea scorului.

Arădenii au început mai deciși partea secundă, iar după nouă minute Andor a deschis scorul, atunci când a şutat frumos din marginea careului, iar mingea s-a dus la colţul lung, 1-0. După marcarea golului, tot gazdele s-au aflat la cârma partidei, dar Adrian Petre a nimerit bara, după o oră de joc, cu o lovitură de cap la care Niga era spectator, pentru ca apoi Strătilă să irosească, în intervalul a doar trei minute, două mari ocazii. Scăpată de sub asediul arădean, Foresta s-a dovedit mai mult decât periculoasă în ultimul sfert de oră. Miron s-a dovedit providențial, salvând de sub bară o centrare înșelătoare expediată de Drugă, iar după doar câteva minute, pe un contraatac, Rusu a irosit o mare ocazie, Gligor blocând in extremis şutul atacantului oaspeţilor. În minutul 90, Dănilă a șutat puternic, de la marginea careului mare, dar pe mijlocul porţii, iar Miron a reţinut.

Scor final 1-0, rezultat care, coroborat cu eşecul Braşovului în derby-ul cu Juventus, o duce pe UTA pe poziția secundă a clasamentului, una ce asigură promovarea directă pe prima scenă.

UTA și-a luat „la revedere” de la suporteri în formula: Miron – David, Manea, Gligor, Burlă – Strătilă (68 Costin), Chindriș, Tănase, Andor (88 Filaret) – Copil (76 Stahl), Petre.

Foto: uta-arad.ro

No Comments

Comments for UTA încheie anul pe loc promovabil are now closed.