UTA, apel respins!

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , ,

Published on aprilie 09, 2024 with No Comments

Conform directivelor venite de undeva de mai „sus”, Comisia de Recurs din cadrul Federației Române de Fotbal a respins apelul Clubului UTA, în ședința de azi.

Informarea oficială a apărut, laconic, cu puțin timp în urmă și pe site-ul LPF:

„Sancțiune disciplinară – Respinge recursul ca nefondat. Definitivă și executorie pe plan intern. Hotărârea poate fi atacată la TAS, în termen de 21 zile de la comunicare. Pronunțată azi, 09.04.2024, în ședință nepublică, la sediul LPF”.

Fără nicio legătură cu subiectul de față sau cu organismele FRF și LPF (ha, ha, ha), pe lume există cretini, idioți, jegoși, lepre, slugarnici, pupincuriști, hoți, penibili și ticăloși în orice fenomen. Nu am zis nimic de porci, măgari, maimuțe, șerpi pentru că aș jigni nevinovatele creaturi. M-am răcorit puțin.

Revenind la ce ne doare, așadar e clar că UTA va evolua toate meciurile „acasă” fără una din principalele sale forțe pe teren propriu, publicul. Absență care va fi compensată sigur de mii de copii, la fel ca în meciul cu FC Botoșani.

Trecând peste toată dezamăgirea, conducerea clubului arădean va trebui să ia o decizie legată de atacarea cazului la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne:

„Suntem supărați, dezamăgiți și ne gândim în primul rând la abonați, la suporterii pașnici, care nu au avut nimic de-a face cu ceea ce s-a întâmplat la București și acum suferă. Dar, suferă și echipa și antrenorul, fiindcă au făcut tot posibilul ca ajungând cât mai sus în clasament să obțină avantajul de a juca cinci meciuri pe teren propriu, în fața publicului nostru. Sigur, rămân punctele, dar, în rest, acest avantaj nu prea mai există. O să apelăm din nou la copii, ei au fost extraordinari cu Botoșaniul și-i așteptăm în număr cât mai mare și la următoarele partide. Dacă vor veni și mai mulți decât 5 mii vom deschide și tribuna I, dacă este nevoie, locuri sunt. Ca și căi legale de urmat în continuare, încă mă sfătuiesc cu colegii și cu domnii avocați să vedem cât de oportun este să apelăm și la TAS, unde eventual să cerem daune pentru nedreptatea făcută, în opinia noastră” a declarant, pentru „sportarad” Alexandru Meszar, conducătorul clubului UTA.

 

No Comments

Comments for UTA, apel respins! are now closed.