Iustin Cionca: „Câți bani au adus în Arad parlamentarii PSD în ultimii patru ani, față de banii duși în Craiova de parlamentarii PSD de Dolj?! ZERO!”

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , , , ,

Published on mai 30, 2016 with No Comments

acionca

Uite că trăim să o vedem și pe asta. PSD Arad ne dă ca exemplu de dezvoltare… Craiova! Într-un comunicat de presă, Iustin Cionca, prim-vicepreședinte al PNL Arad și, totodată propunerea liberalilor pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Arad, precizează că:

Atitudinea pesediștilor este rușinoasă și jignitoare!  Am fost la Craiova de mai multe ori în ultimii ani și,  într-adevăr, s-a dezvoltat vizibil. Dar rămâne mult sub Arad și trebuie să fii ori craiovean, ori rău intenționat, ori alimentat de un dispreț total față de orașul de pe Mureș, să negi asta.   Îmi place Craiova, așa cum îmi plac multe alte orașe din țară. Dar să pun Aradul în antiteză și să îmi vorbesc de rău orașul, Aradul meu; să îl minimalizez intenționat, să îl prezint permanent într-o lumină negativă, ignorând tot ce are bun și frumos, refuzându-i toate calitățile și tușând apăsat pe defecte, dar pretinzând în același timp că îmi pasă de el și îi vreau binele?! Nu credeam că un partid, indiferent de interese, poate promova un astfel de mesaj jignitor,  că poate coborî atât de mult!  Nu insist pe faptul că municipiul Craiova are un primar reținut și apoi arestat la domiciliu. Nici PSD nu insistă pe asta (sigur, dacă ar fi fost primarul Aradului în aceeași situație, nu cred că ar avea aceeași amnezie de moment). Este însă necesar de subliniat că la Craiova guvernul PSD a vărsat banii cu găleata în ultimii ani, față de Arad, de unde i-a luat. Iar dacă tot are poftă PSD să facă comparații, ar putea începe chiar cu asta: câți bani au adus în municipiul Arad parlamentarii PSD în ultimii patru ani, față de banii duși în Craiova de parlamentarii PSD de Dolj în aceeași perioadă?! Vă spun eu: parlamentarii PSD de Arad au adus ZERO lei pentru municipiu și județ!  Apropo, poate ne spune în sfârșit și senatorul Fifor ce a făcut el,  personal, pentru județul nostru, în afară de «miștocăreli» desuete pe Facebook și scandaluri cu copii, cu niște tinere fete, cu presa și cu oameni cărora le pasă la modul real, nu numai conjunctural, de municipiul și județul Arad” – susține Iustin Cionca.

No Comments

Comments for Iustin Cionca: „Câți bani au adus în Arad parlamentarii PSD în ultimii patru ani, față de banii duși în Craiova de parlamentarii PSD de Dolj?! ZERO!” are now closed.