USR Arad invită cetățenii la opoziție

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , ,

Published on septembrie 08, 2017 with No Comments

Se anunță o toamnă fierbinte pentru România. Nu din cauza temperaturilor, ci a măsurilor legislative prin care PSD dorește să îndepărteze țara de pe drumul său european. Atacul asupra justiției, naționalizarea pilonului II de pensii, retragerea dosarului Roșia Montană sunt doar câteva dintre subiectele principale care au început deja să scoată oamenii în stradă. Vor avea aceste proteste efect? Ce pot oamenii să facă?

USR propune arădenilor o discuție deschisă. Toți cei care nu pot urmări cu indiferență cum partidul de guvernământ le amanetează viitorul trebuie să coaguleze o opoziție reală, capabilă să oprească dezastrul. Societate civilă, politicieni onești, simpli cetățeni, toți cei poziționați de acceași parte a baricadei, îngrijorați de măsurile propuse pentru sesiunea parlamentară de toamnă de către actuala coaliție de guvernare, sunt așteptați în această vineri, de la ora 18:00 pe strada Dimitrie Bolintineanu, numărul 5, etajul 4.

Vlad Botoș: „PSD nu a învățat nimic din trecut și din ceea ce s-a întâmplat cu toate Guvernele care au sacrificat economia, mediul, salariile, pensiile și au atacat justiția. Protestele din 2012 care au dus la căderea lui Emil Boc s-ar putea să fie întrecute în acest an sau la începutul anului viitor. Credem că de data aceasta oamenii sunt mai bine informați, mai dispuși să se implice și de aceea dorim să avem o discuție cu cei care nu acceptă dezastrul anunțat de PSD.”

No Comments

Comments for USR Arad invită cetățenii la opoziție are now closed.