USR Arad continuă seria dezbaterilor asupra problemelor cu care se confruntă arădenii

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , ,

Published on septembrie 19, 2017 with No Comments

Calea pentru găsirea celor mai bune rezolvări la problemele cu care se confruntă o comunitate este cea a dialogului între cetățeni și aleșii lor. USR Arad s-a angajat într-o serie de dezbateri publice, la care i-a invitat pe toți cei interesați de un anumit subiect, cu scopul de a identifica soluții optime, pentru conturarea unor politici publice eficiente, construite de jos în sus, de la nevoile cetățenilor spre decidenții politici.

După ce au fost abordate subiecte precum  Proiectul de lege a vaccinării sau Referendumul pentru modificarea Constituției, în această săptămână vor fi supuse dezbaterii două subiecte. În ziua de miercuri, 20 septembrie 2017, de la orele 18:00, va avea loc o dezbatere pe tema Pistelor pentru bicicliști, rolul lor, caracteristici, utilitate, situația actuală în Arad și ce este de făcut. Vineri, 22 septembrie 2017, tot de la 19:00, va fi organizată o dezbatere care pe tema  Animalelor de companie, unde ne dorim să aflăm care sunt problemele deținătorilor, situația animalelor comunitare, bune practici, soluții legislative.

Îi invităm pe toți cei interesați de aceste subiecte să ni se alăture la datele și orele precizate, la sediul USR Arad din strada Dimitrie Bolintineanu, numărul 5, etaj 4. Pentru a oferi cetățenilor soluții reale, adaptate problemelor cu care sunt confruntați, soluția este dialogul, dezbaterea, ascultarea tuturor celor care au un cuvânt de spus.

No Comments

Comments for USR Arad continuă seria dezbaterilor asupra problemelor cu care se confruntă arădenii are now closed.