Urmează desființarea construcțiilor neautorizate din zona Mărului

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , ,

Published on decembrie 21, 2023 with No Comments

Primăria Municipiului Arad anunță deținătorii construcțiilor edificate fără Autorizație de Construire în zona str. Mărului și Sabinelor că s-au emis 40 de dispoziții în vederea desființării pe cale administrativă a acestor construcții, în condițiile în care deținătorii acestora nu au putut fi identificați sau au refuzat desființarea benevolă.

“Aşa cum am promis, proiectul Revitalizarea Zonei Strada Mărului și Amenajarea ca Zonă de Agrement trebuie să meargă înainte indiferent de obstacole. Demolăm încă 40 de construcții ilegale pentru a face curățenie în zona care urmează a fi amenajată. Pe această cale vreau să transmit semnalul că nu se fac excepții şi nu se permit întârzieri.”, a declarat Călin Bibarț, primarul municipiului Arad.

Desființarea construcțiilor neautorizate de către autoritatea locală este urmată de recuperarea tuturor cheltuielilor pe seama deținătorilor construcțiilor: atât cheltuielile privind demolarea și aducerea terenului la starea inițială, cât și cele privind colectarea, transportul și depozitarea deșeurilor rezultate de către operatorii autorizați.

No Comments

Comments for Urmează desființarea construcțiilor neautorizate din zona Mărului are now closed.