Urmărit de autoritățile germane pentru bancrută frauduloasă

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , ,

Published on iulie 30, 2018 with No Comments

În noaptea de 28/29 iulie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au depistat pe raza municipiului, un bărbat urmărit de autoritățile germane.

Polițiștii au depistat și introdus în arestul I.P.J. Arad, un bărbat de 66 de ani, pe numele căruia autoritățile judiciare din Germania au emis un mandat european de arestare pentru comiterea infracțiunii de bancrută frauduloasă, faptă comisă pe teritoriul aceluiași stat.

Cel în cauză a fost prezentat magistraților Curții de Apel Timișoara, care au emis pe numele acestuia un mandat de arestare pentru 15 zile, fiind depus în arestul I.P.J. Arad.

 Conducea un moped fără permis

La data de 29 iulie a.c., polițiștii Secției nr. 5 rurală Ineu au depistat în trafic un tânăr care conducea fără permis.

Tânărul de 20 de ani, din Silindia, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un moped pe D.C. 64, iar în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că acesta nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe numele celui în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul fără a deține permis de conducere.

 Polițiștii rutieri în acțiune

În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri au efectuat, atât în municipiu cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 130 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 62.000 de lei.

Dintre acestea, 61 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 69 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.

De asemenea, au fost reţinute 8 permise de conducere și 4 certificate de înmatriculare.

 

No Comments

Comments for Urmărit de autoritățile germane pentru bancrută frauduloasă are now closed.