Universitatea de Vest ”Vasile Goldiș” promovează sportul ! Mişcare, muzică şi un nou concept tv, la Sala de Sport a UVVG

Written by admin. Posted in Sport

Tagged: , ,

Published on octombrie 11, 2017 with No Comments

Eveniment sportiv de amploare, la Sala de Sport a Universităţii de Vest ”Vasile Goldiș”, situată pe strada Voinicilor . Pasionaţii de sport şi studenţii au avut parte, sâmbătă, de un maraton de mişcare şi muzică. Antrenorii arădeni, Edina şi Cristi Lucuţa au pregătit o serie de clase demonstrative, de FITBALANCE, CIRCUIT, TABATA FITNESS şi KANGOO JUMPS. Evenimentul a fost organizat de Universitatea de Vest ”Vasile Goldiș” în parteneriat cu Primăria municipiului Arad, AUĂLEU FITNESS şi Televiziunea Arad. Alături de studenţi a fost preşedintele universităţii arădene, prof. univ. dr. Aurel Ardelean.

În cadrul evenimentului, difuzat în direct la Televiziunea Arad, a fost lansat un nou concept de emisiune tv, pentru care au fost selectaţi doi concurenţi supraponderali, studenţi ai UVVG. Cei doi tineri vor fi ajutaţi să slăbească de către specialişti, antrenori, nutriţionişti şi medici din cadrul Universităţii de Vest ”Vasile Goldiș”. Pe tot parcursul programului de slăbire accelerată, concurenţii vor fi monitorizaţi şi filmaţi de către echipa realizatorilor emisiunii ,, FII FIT, FII TU”, de la Televiziunea Arad, Georgiana Ţentea şi Cristi Lucuţa.

Iubitorii de sport au avut parte, la finalul maratonului, de recitalurile CLAUDIEI IUGA, absolventă a universităţii arădene şi studentei FEDERICA GINI.

No Comments

Comments for Universitatea de Vest ”Vasile Goldiș” promovează sportul ! Mişcare, muzică şi un nou concept tv, la Sala de Sport a UVVG are now closed.