Univ Goldiş ICIM, victorie în Liga Europei Centrale

Written by florin lucian coita. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , , , ,

Published on martie 06, 2014 with No Comments

Univ Goldiş ICIM a încheiat în această seară prima fază a Ligii Europei Centrale cu o victorie.

Aceasta fiind obţinută, nu fără emoţii, în Slovacia, pe terenul celor de la Piestanske Cajky, scor 83-78 (26-25, 21-15, 19-16, 17-22).

Având în faţă liderul, gazdele au evoluat cu multă determinare, Jose Araujo fiind nevoit să recurgă, în cea mai mare parte a timpului, la jucătoarele de bază.

Per ansamblu, arădencele s-au aflat la cârma partidei, conducând aproape în permanenţă, chiar şi la peste zece puncte, dar slovacele au revenit în joc aproape de final, 72-70 şi apoi 74-72, în min. 38.

Univ Goldiş ICIM a gestionat însă mai bine ultimele minute, obţinând o victorie meritată în faţa unei grupări care trebuie tratată cu toată atenţia la turneul final. Acolo unde adversarele de azi se vor întâlni în penultimul act.

Au evoluat pentru Arad: Milovanovic 19 (3×3), Cosby 18 (3×3), Engelman 16 (2×3), Broomfield 15, Rhoads 13, Brosovszky 2 şi Crăciun.

Galben albastrele revin la Arad, acolo unde sâmbătă, de la ora 14.00, vor întâlni SCM Craiova, într-o partidă contând pentru etapa a XXIII-a a sezonului intern. Ultima repetiţie înaintea „final-four“-ului Ligii Europei Centrale, găzduit la finalul săptămânii viitoare, de Alba Iulia.

 

No Comments

Comments for Univ Goldiş ICIM, victorie în Liga Europei Centrale are now closed.