UN TÂLHAR A FOST PRINS ȘI IMOBILIZAT DE POLIȚISTUL CĂRUIA ÎNCERCA SĂ-I SUSTRAGĂ TELEFONUL

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , ,

Published on noiembrie 20, 2017 with No Comments

Utilizând un cuțit, a sustras un telefon mobil pe care însă nu a reușit să și-l însușească, fiind oprit și imobilizat de însăși persoana vătămată, un polițist din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Timișoara/ Bărbatul a fost reținut de polițiști pentru tălhârie calificată

 În această dimineață, polițiștii Serviciului Județean de Transporturi Arad au fost sesizați despre săvâșirea unei infracțiuni de tâlhărie calificată.

În fapt, un bărbat, aflându-se în trenul 1665, care circula pe relația Iași Timișoara, la ieșire din localitatea Săvârșin, ar fi intrat într-un compartiment și amenințând cu un cuțit persoana vătămată, i-ar fi sustras telefonul mobil.

Fapta tâlharului nu a putut fi dusă la îndeplinire, întrucât persoana vătămată, comisarul șef NICA LIVIU ION, din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Timișoara, cu fermitate a procedat la oprirea și imobilizarea celui în cauză, reușind totodată și deposedarea lui de arma utilizată.

Făptuitorul a fost condus de polițist la sediul Serviciului Județean de Transporturi Arad, reușindu-se astfel indentificarea lui, în persoana unui bărbat de 45 de ani, din Arad.

În baza probatoriului administrat, polițiștii au procedat la reținerea celui în cauză pe bază de ordonanță de reținere, urmând ca la expirarea măsurii, acesta sa fie prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

OFIȚER DE PRESĂ,

Inspector principal de poliție Lorena RADU

0758.882.006

 

No Comments

Comments for UN TÂLHAR A FOST PRINS ȘI IMOBILIZAT DE POLIȚISTUL CĂRUIA ÎNCERCA SĂ-I SUSTRAGĂ TELEFONUL are now closed.