Un inedit selfie: o carte-autoportret semnată de jurnaliștii profesioniști arădeni

Written by admin. Posted in Cultura

Tagged: ,

Published on mai 13, 2022 with No Comments

Biblioteca Județeană „Alexandru D. Xenopol” Arad organizează joi, 19 mai 2022, în Grădina de Lectură, începând cu ora 16:00, lansarea cărții „Jurnaliști arădeni – selfie”, coordonatori: Lavinia Betea și Vasile Filip, volum publicat sub egida Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România.

Adresat atât publicului larg și celor pasionați de jurnalism, cât și specialiștilor în domeniul mass-media și al istoriei recente, volumul se prezintă ca un adevărat reper în înțelegerea istoriei jurnalismului arădean, parte integrantă a mass-media naționale, prin mărturii și relatări autobiografice, pliate pe un tipar bine stabilit de către cei doi coordonatori, cu un stil percutant, atractiv și modern, creând o adevărată incursiune în înțelegerea acestei frumoase profesii.

Volumul „Jurnaliști arădeni – selfie”, apărut la Editura Gutenberg Univers Arad, în anul 2022, va fi prezentat publicului de către prof. univ. dr. Ioan Biriș, evenimentul fiind moderat de dr. Doru Sinaci.

Sunt așteptați la eveniment cititori, cadre didactice, jurnaliști, iubitori ai scrisului și cărții, precum și toți cei interesați de cea de-a patra putere în stat.

No Comments

Comments for Un inedit selfie: o carte-autoportret semnată de jurnaliștii profesioniști arădeni are now closed.