Un bărbat care a condus băut şi fără permis a fost reţinut de către poliţişti

Written by admin. Posted in Top News, Utile

Tagged: , , , ,

Published on septembrie 24, 2013 with No Comments

Poliţiştii rutieri au reţinut, în cursul serii de ieri, un bărbat care a condus băut, fără a deţine permis şi a provocat un accident rutier. Din cercetările efectuate de către poliţişti, s-a stabilit că, în seara zilei de  23.09.2013, Z. Simion de 26 ani, din Pecica,  a condus, fara a poseda permis de conducere pentru nici o categorie, un autoturism marca Daewoo, pe D.C. 105, din direcţia Sederhat spre D.N. 7, iar la intersecția cu drumul naţional,  nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism marca VW, care circula regulementar, din directia Arad spre Pecica.

In urma accidentului a rezultat accidentarea ușoară a unei femei, aflată în calitate de pasager, în autoturismul  VW.

Z. Simion a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel încât a fost condus la Spitalul Clinic Judeţean Arad pentru  recoltarea de probe biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a nivelului alcoolemiei.

„Şoferul” a fost reţinut de către poliţişti, pe numele acestuia fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, având o îmbibație alcoolică peste limita legală si vătămare corporala din culpă.

No Comments

Comments for Un bărbat care a condus băut şi fără permis a fost reţinut de către poliţişti are now closed.