Ultima reprezentație, sub semnul apatiei și a plictiselii

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , ,

Published on mai 14, 2022 with No Comments

Ce ai putea scrie despre un meci în care principalii protagoniști, jucătorii, au părut total deconectați de la tot ceea ce înseamnă ambiție, implicare sau dorință. Dinamo – UTA a fost un mic calvar de peste 90 de minute, disputat pe o căldură anormală pentru această perioadă, care trebuia bifat de ambele grupări. Iar temperatura a contribuit și ea la starea de amorțeală generală, o parte a combatanților fiind cu gândul la vacanță, mare, soare, familii, aici ne referim la utiști, cealată parte având atenția îndreptată spre barajul care să le asigure încă un an de prim eșalon. Ați înțeles, e vorba de dinamoviști.

Pe fondul apatiei generale s-au marcat două goluri, Cardoso pentru UTA (min. 39) și Irobiso pentru Dinamo (min. 84), au mai existat ceva semiocazii, în rest s-a plimbat mingea în disperare, la trecerea timpului.

Singura remarcă pozitivă, pentru suporterii arădeni care au bătut drumul până la București și au asigurat un suport sonor consistent pentru favoriți, cu sprijinul galeriei celor de la Steaua.

Cam atât despre un meci care nu merita nici măcar aceste rânduri, dar ne obligă să prezentăm datele statistice:

Dinamo: Eșanu – Moura, Aloe, Patriche, Radu – Răuță (70 Cosmin Matei), Ivanov (62 Jonathan Rodriguez) – Crețu (79 Bordușanu), Ivanovski (46 Vlad Morar), Torje (62 Mihaiu) – Irobiso

Rezerve: Figueiredo – Buleică, Carp, Bani, Mihaiu. Antrenor: Dusan Uhrin jr.

UTA: Balauru – Vukcevic (70 Baravykas), Erico, Dima, Shlyakov – Batha, Vorobjovas (70 Florentin Matei), Ubbink (63 Isac) – Miculescu, Cardoso (70 Dangubic), Otele (63 Rareș Pop).

Rezerve: Roșca – Iurasciuc, Laukzemis. Antrenor: Ionuț Badea

Arbitri: Iulian Călin (Ștefănești) – Romică Bîrdeș (Pitești), Nicușor Marin (Suseni)

No Comments

Comments for Ultima reprezentație, sub semnul apatiei și a plictiselii are now closed.