Ucu Dima – Presedintele Organizatiei Judetene de Tineret ALDE Arad:„ Împreună cu echipa mea de tineri lucrăm consecvent”

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , ,

Published on iulie 24, 2018 with No Comments

La sediul organizației arădene ALDE a avut loc o conferință de presă unde alături de președintele Eusebiu Pistru a fost prezent și președintele tineretului ALDE Arad, Ucu Dima.
„In primul rand doresc sa va multumesc pentru ca ati acceptat invitatia noastra de a participa la aceasta conferinta de presa si totodata va multumesc pentru promptitudinea cu care ne preluati fiecare comunicat de presa pe care noi il transmitem catre dvs dupa fiecare eveniment/actiune intreprinsa de noi,pentru noi fiind extrem de important suportul oferit de presa.
In al doilea rand doresc sa va relatez cateva aspecte. 
    Dupa cum bine stiti am fost creditat de catre Dl.Eusebiu Pistru sa reorganizez Organizatia Judeteana de Tineret ALDE Arad.
    Va pot spune ca impreuna cu echipa mea de tineri lucram consecvent , conform caracteristicilor doctrinei partidului , ca niste adevarati liberali intr-un mod perseverent.Organizatia de Tineret ALDE Arad este intr-un trend ascendent , iar viziunea mea pentru proiectele viitoare in care ne vom angrena si ne vom canaliza energia , ma face sa spun ca vom pastra acest trend.
    In mai putin de 3 luni de cand ma aflu la conducerea Organizatiei Judetene de Tineret ALDE Arad, impreuna cu colegii mei pe care ii voi lasa sa isi spuna punctul de vedere dupa ce termin si multi alti zeci de membrii din partid carora tin sa le multumesc pentru devotamentul pe care il investesc la fiecare actiune intreprinsa de noi am reusit sa organizam 3 turnee de fotbal cu scop caritabil prin intermediul carora am strans 6000 lei pentru diferite cazuri sociale( Sat Chislaca – Comuna Craiva , Cin Mihai si-a pierdut bratul intr-un accident de munca,pensie 39 Lei ; Orasul Nadlac , tanat cu retard sever Pierre Rubin,situatie financiara precara ; Comuna Apateu , banii stransi au fost donati pentru o casa de copii cu dizabilitati).
    O alta actiune reusita a fost petitia (strangerea de semnaturi) pentru semaforizarea trecerii pentru pietoni de pe Calea Iuliu Maniu,acesta trecere fiind una prost semnalizata unde in mai putin de 60 zile doua persoane au fost accidentate mortal.Impreuna cu cele peste 700 de semnaturi stranse in mai putin de 3 zile am depus o cerere catre Biroul Rutier din cadrul Politiei de Circulatie Arad.Asteptam acum un raspuns din partea lor dupa care ne vom adresa celor responsabili de la Primaria Municipiului Arad.Daca,prin absurd trecerea pentru pietoni nu va fi semaforizata vom continua petitia si vom persevera pana cand cetatenii din Arad vor fi in siguranta.Au fost instalate benzi de rezonanta,benzi care produc o galagie infernala in momentul in care autoturismele trec peste ele,stim asta pentru ca locatarii blocurilor s-au plans ca nu pot dormi noaptea de galagia produsa.
    Dupa cum am spus anterior vom continua actiunile de caritate si cele administrative pentru confortul si siguranta cetatenilor Aradului.
    Mai departe as vrea sa va prezint o parte din membrii echipei tinerilor din ALDE:
    -Culda Daniel – Consilier Local ALDE Apateu
    -Suslak Marek – Consilier Local ALDE Nadlac
    -Narcis Alexandru Banatean – responsabil ONLINE ALDE Arad
    -Tomut Cristian – membru ALDE Craiva
    -Struna Larisa – membru Organizatia Studentilor ALDE Arad
 
 
Culda Daniel – Consilier Local ALDE Apateu
    Sunt alaturi de ALDE in tot ceea ce facem.Ma voi dedica muncii colective de partid pentru a creste gradul de confort al cetatenilor Comunei Apateu.
 
Suslak Marek – Consilier Local ALDE Nadlac
    Il ajutam pe Dl.Primar Ioan Radu Marginean , primarul Orasului Nadlac.Avem nenumarate proiecte aduse la bun sfarsit cum ar fi iluminatul public cu becuri Led ,asfaltarea a peste 10km de drum si schimbarea semnelor de circulatie vechi.O data cu organizarea turneului de fotbal caritabil am inaugurat si noua suprafata de joc de pe terenul sintetic.
 
Narcis Alexandru Banatean – responsabil ONLINE ALDE Arad
    Actiunea de pe Calea Iuliu Maniu a avut un real succes pana in acest moment.Speram sa avem un raspuns favorabil din partea organelor abilitate.
 
Tomut Cristian – membru ALDE Craiva
    Avem un plan pe termen lung prin care vom incerca sa castigam increderea oamenilor din Craiva.Nu va fi usor,dar sunt sigur ca vom face lucruri mari.
 
Struna Larisa - membru Organizatia Studentilor ALDE Arad
    Scoala Politica de vara la care au participat Lusca Denisa Madalina si Basa Adriana Marinela se organizeaza de doua ori pe an si are la baza educarea tinerilor studenti ALDE si pregatirea acestora pentru domeniul politic administrativ.Sunt cursuri constructive care deschid noi orizonturi.
Scoala politica de vara de anul acesta a avut loc in Delta Dunarii.

 

No Comments

Comments for Ucu Dima – Presedintele Organizatiei Judetene de Tineret ALDE Arad:„ Împreună cu echipa mea de tineri lucrăm consecvent” are now closed.