Ucu Dima a votat: „Îmi doresc ca românii să fie respectați și România să fie tratată corect”

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , ,

Published on mai 26, 2019 with No Comments

Arădeanul Virgil Silviu Dima a votat în prima parte a zilei de duminică. La ieșirea de la urne, acesta a spus că își dorește să trimită în Parlamentul European oameni care să reprezinte corect România.

„Am votat cu speranța că voi trimite la Bruxelles oameni de valoare, oameni care să reprezinte cu adevărat România și interesele românilor. Este important ca tinerii să nu mai plece în străinătate pentru câteva sute de euro în plus, este important ca oamenii de afaceri români să fie tratați precum cei din alte state membre al UE și este important să desființăm dublul standard. Am votat cu gândul la viitor și cu speranța că România va fi tratată așa cum merită.  În ceea ce privește referendumul, am refuzat buletinele de vot. Am mai spus că nu susțin campania electorală a lui Klaus Iohannis, așa că am acționat în consecință”, a spus Virgil Silviu Dima la ieșirea de la urne.

No Comments

Comments for Ucu Dima a votat: „Îmi doresc ca românii să fie respectați și România să fie tratată corect” are now closed.