Transgaz ne-a lăsat fără gaz

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , ,

Published on aprilie 17, 2018 with No Comments

Mai multe centrale din România au primit somaţii pentru închiderea gazului. Este şi cazul producătorului de cogenerare S.C. CET Arad S.A care în cursul după-amiezii de vineri, 13 aprilie 2018, a fost notificat de Transgaz că urma să întrerupă serviciile de transport a gazelor naturale începând cu 16 aprilie, ora 12.   Soldul restant în sumă de 6.7 milioane lei, înregistrat de furnizorul de gaz C- Gaz & Energy Distribuţie către transportatorul Transgaz a determinat această sistare.

Conform legislaţiei, dar şi  datorită  faptului că suntem buni platnici, nu avem datorii,  este obligativitatea furnizorului de a ne asigura conectarea cu un alt utilizator de reţea. În acest moment a început conectarea. Asta inseamnă că la ora 17, Aradul va avea din nou apă caldă. Ne cerem scuze  cetăţenilor  pentru cele câteva ore în care oraşul nostru nu  a avut apă caldă. Municipalitatea sau CET-ul din Arad nu are nicio vină. Noi am fost bun platnici, este o problemă a distribuitorului de gaz.”,  a declarat primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă.

Pentru a asigura confortul cetăţenilor, municipalitatea a dispus reluarea de către  CET Hidrocarburi Arad a producţiei de energie termică pentru apa caldă menajeră prin instalaţiile proprii de producţie (cazane de apă fierbinte) începând cu data de 17 aprilie 2018.

 

No Comments

Comments for Transgaz ne-a lăsat fără gaz are now closed.