Traian Igaș, senator PDL: Guvernul USL nu sprijină prioritățile locuitorilor Lipovei

Written by admin. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , , ,

Published on noiembrie 06, 2013 with No Comments

Situația Unității Militare Radna rămâne neschimbată. În cadrul unei solicitări din partea administrației publice locale din Lipova mi s-a cerut sprijinul pentru a trece Unitatea Militară în administrarea Consiliului Local. Primăria vrea să mute în acest imobil atât Liceul “Atanasie Marienescu” cât și Spitalul Orășenesc.

I-am adresat o interpelare Ministrului Apărării Naționale, domnului Mircea Dușa, pentru un răspuns la demersurile întreprinse de către Primăria Lipova. În prealabil am avut și o discuție telefonică cu domnul ministru care mi-a dat asigurări că va verifica situația imobilului. Răspunsul nu a fost unul favorabil: “imobilul cazarmei 853 Lipova nu poate face obiectul unui transfer”.

Îmi exprim regretul că domnia sa nu înțelege prioritățile locuitorilor Lipovei și ale administrației publice locale. Soluția nefavorabilă dată acum va duce la degradarea în timp a imobilului, iar, pe viitor, în cazul unui aviz favorabil va fi prea târziu pentru ca autoritățile locale să mai poată face ceva. Răspunsul dat acum este în contradicție cu deschiderea de care Ministerul a dat dovadă în cazul imobilului în care recent s-a inaugurat Casa de Cultură din Lipova.

No Comments

Comments for Traian Igaș, senator PDL: Guvernul USL nu sprijină prioritățile locuitorilor Lipovei are now closed.