TNL Arad obţine premiul pentru cea mai activă filială de tineret din România

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , ,

Published on iulie 10, 2021 with No Comments

La Gala Premiilor TNL „Mircea Ionescu Quintus” care a avut loc în acest weekend la Bucureşti, organizaţia de tineret a Partidului Naţional Liberal din Arad a obţinut premiul pentru cea mai activă filială de tineret din ţară, fiind cea mai importantă distincţie care se oferă în cadrul galei. La acest eveniment au participat preşedintele Partidului Naţional liberal, Ludovic Orban, premierul Florin Cîţu şi preşedintele TNL România, Mara Mareş.

Acest premiu ne onorează și ne motivează totodată! Mulțumesc celor peste 700 de tineri activi ai TNL Arad, premiul acesta e al vostru, al celor de-acasă! De asemenea, mulţumesc echipei PNL Arad pentru susţinerea necondiţionată acordată tinerilor, în special preşedintelui Gheorghe Falcă şi prim-vicepreşedintelui Iustin Cionca! Un cuvânt care descrie Tineretul Național Liberal este unitate! Așa că premiul este al nostru, al Generației Altfel! Cuvinte care deranjează pe unii, dar sa nu uităm că faptele vorbesc despre noi! Iar noi, dragi prieteni, cred cu tărie ca demonstram zi de zi cât de tare ne caracterizează aceste cuvinte prin munca și implicarea noastră, prin empatia și entuziasmul de care dăm dovadă, și nu in ultimul rând prin curajul de a sta in picioare pentru principiile și valorile creștin liberale! Tineri frumoși, viitorul, ca și prezentul, ne aparține”, a declarat Patricia Dinga, preşedintele TNL Arad.

Delegația arădeană de tineret a fost formată din: Patricia Dinga, Irina Lazăr-Onescu, Florin Tripon, Oana Țucudean, Raluca Vartolomei, Alisa Patko, Sorina Ursoi, Bianca Butur, Denis Bot, Sorin Mihalache, Bogdan Faur, Mădălin Păcurar și Iulian Marinache.

No Comments

Comments for TNL Arad obţine premiul pentru cea mai activă filială de tineret din România are now closed.