TNL Arad, cea mai activă organizație locală din ţară!

Written by admin. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , , ,

Published on februarie 26, 2013 with No Comments

TNL Arad a fost desemnată „Cea mai activă organizație locală” la Gala TNL 2013, desfășurată sub deviza „Născut liber, născut european!”, care a avut loc zilele trecute, la Bucureşti, în prezenţa a peste 2000 de tineri liberali din întreaga ţară. Aceştia au asistat la o rememorare a tradiției pro-europene a Partidului Național Liberal, de la principiile exprimate de I.C.Brătianu, până la Școala Politică de la Bruxelles organizată de tinerii liberali în 2012.

„Ne bucură această confirmare a muncii depuse şi vreau să le mulţumesc tuturor celor care fac parte din TNL Arad, dar în special tinerilor liberali din Zimandul Nou, care s-au dovedit a fi motorul principal al organizaţiei noastre”, a declarat George Demian, preşedintele TNL Arad, secretar coordonator al Filialei teritoriale PNL Arad.

Distincţia acordată TNL Arad le-a fost înmânată lui George Demian, liderul tinerilor liberali arădeni, şi Călin Abrudan, primarul oraşului Ineu, membru în Biroul Naţional al Tineretului Naţional Liberal.

 

No Comments

Comments for TNL Arad, cea mai activă organizație locală din ţară! are now closed.