Tinerii ALDE au oferit copiilor ,,O zi de vacanță altfel”

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , , , ,

Published on august 20, 2018 with No Comments

Duminică , 19 August in Parcul Europa din Arad tinerii ALDE s-au mobilizat din nou, iar de această dată au organizat un eveniment super-interactiv în care i-au angrenat pe cei mici.
Face-painting, poze cu mascote, jocuri, dansuri și cântecele, figurine din baloane, acestea au fost activitățile prin care ci mici au fost “motivați” să interacționeze și să răspundă afirmativ la evenimentul dedicat lor.

,,Entuziasmul și fericirea care se citea pe chipul copiilor ne face să ne dorim să repetăm astfel de acțiuni.Pe mine, unul, vă spun sincer m-au copleșit emoțiile văzându-i pe cei mici cum interacționează cu personajele Disney.
Atât de sinceri, atât de puri, copii sunt minunați și trebuie să le acordăm atenția necesară astfel încât să simtă iubirea noastră necondiționată zi de zi.
Vreau să aduc mulțumiri pentru implicare întregii Organizații Județene de Tineret ALDE Arad,întregului departament de entertainment TLDE Arad, coordonat de Narcis Alexandru Bănățean și în special lui Indrei Luiza cea care a fost responsabilă de event-planning.” – ne-a declarat Ucu Dima , Președintele Organizației Județene de Tineret ALDE Arad.

“Iată că tinerii ALDE Arad arată din nou că le pasă.După numeroase acțiuni filantropice astăzi a venit rândul celor mici să se bucure de atenția și implicarea lor.
Micuții au fost in al nouălea cer de fericire, au râs, au dansat, s-au jucat, erau fascinați de ceea ce se intampla in jurul lor.
Le mulțumesc părinților care au raspuns afirmativ invitației la acest eveniment și le transmit prin intermediul dumneavoastră, al presei că ALDE Arad, luptă din toate puterile pentru a crește gradul de confort si bunăstare al Arădenilor prin toate acțiunile pe care le întreprinde.” – ne-a declarat Deputatul Eusebiu Pistru , Presedintele ALDE Arad

No Comments

Comments for Tinerii ALDE au oferit copiilor ,,O zi de vacanță altfel” are now closed.