Ține frigul la distanță cu hainele de blană și de piele produse la Sebiș!

Written by admin. Posted in Meniu Principal, Social, Utile

Tagged: ,

Published on februarie 17, 2021 with No Comments

 

Anotimpul rece aduce din nou în atenția femeilor și bărbaților acele haine care oferă un confort termic greu de egalat de alte materiale. Desigur, ne referim la hainele de blană și la cele din piele.

Iacob Prod Com vă propune o gamă variată de haine de blană și de piele, care corespund și celor mai exigente și rafinate gusturi. Cu o experiență de peste 25 de ani în preluarea pieilor atât în România cât și în Europa, lucrează cu piei și blănuri 100% naturale.

Designerii împreună cu o echipă dinamică lucrează în permanență pentru a fi în pas cu tendințele internaționale și pentru a satisface cerințele fiecărui client. Ușor de asortat, atât hainele de blană cât și cele de piele se potrivesc perfect cu blugi, pantaloni casual sau eleganți, cu fuste și rochii, cu elemente elegante, precum și smart casual.

Sunt hainele de blană sau din piele un must have? Cu siguranță da! Iar dacă vorbim de cele produse chiar în județul Arad, în orașul Sebiș, cu atât mai mult, pentru că la Iacob Prod Com calitatea produselor vorbește de la sine despre muncă, pasiune și dragoste în fiecare articol vestimatar pe care îl veți alege pentru a vă ține cald în această iarnă!

Nu mai sta pe gânduri! Alege-ți haina potrivită!

Iacob Prod-Com S.R.L. 

Strada Zootehniei nr.6, Sebiș 315700 

www.iacobprod.ro

Tel: 0740841164

No Comments

Comments for Ține frigul la distanță cu hainele de blană și de piele produse la Sebiș! are now closed.