Teleormănismele PSD-ului întoarse de arădeni!

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , , , ,

Published on octombrie 29, 2016 with No Comments

clm

În orice democrație este normal ca cetățenii să aibă ultimul cuvânt. Astfel că, după dezastrul produs ieri de refuzul PSD-ului de a vota continuarea serviciilor de salubrizare, riscând ca de la 1 noiembrie Aradul să fie îngropat în gunoaie, astăzi la ședința Consiliului Local Municipal sute de arădeni îngrijorați de situația penibilă în care ar fi putut ajunge orașul nostru au participat la aceste luări de decizii importante.

Simțindu-se presați de arădeni sau conștientizând într-un final gravitatea situației, consilierii PSD au votat în unanimitate Proiectul de hotărâre nr 341/2016 privind unele măsuri pentru asigurarea continuității serviciului public de salubrizare menajeră în municipiul Arad, adică au votat același proiect cu care au fost de acord în comisiile de specialitate acum 2 zile, urmând să refuze a-l vota ieri în ședința CLM, la comanda doljeanului Fifor și a condamnatului Dragnea. Arădenii nu s-au lăsat manipulați de politicienii ipocriți, corupți și fiind cetățeni responsabili au venit la ședința de Consiliu pentru a demonstra că în Ardeal lucrurile se fac corect și cu bun simț.

Le mulțumim cetățenilor care au participat la această ședință, precum și administratorilor de blocuri și angajați ai companiei de colectare a deșeurilor, pentru că prezența lor în această sală au determinat consilierii PSD să acționeze, în sfârșit, în favoarea oamenilor.

No Comments

Comments for Teleormănismele PSD-ului întoarse de arădeni! are now closed.