Tânăr reținut de polițiști pentru furt calificat

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , , ,

Published on septembrie 21, 2018 with No Comments

Polițiștii Secției nr. 1 Poliție Rurală Arad au identificat un tânăr bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate s- a stabilit că în noaptea de 12/13 septembrie a.c., tânărul, de doar 22 de ani din Vinga, prin escaladarea gardului și spargerea unui geam, ar fi pătruns într-un imobil de pe raza aceleiași localități, de unde ar fi sustras bani și băuturi alcoolice, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 1.000 de lei.

Pentru fapta sa, tânărul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventive sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

 

A condus fără permis

 

Polițiștii din Târnova au depistat ieri în trafic, un bărbat care conducea fără permis.

Polițiștii au depistat pe DJ 792/D, un bărbat de 44 de ani, din Târnova, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism fără a deține permis de conducere.

Polițiștii rutieri în acțiune

 

În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri au efectuat, atât în municipiu cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 123 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 95.000 de lei.

Dintre acestea, 57 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 66 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.

De asemenea, au fost reţinute 5 permise de conducere și 2 certificate de înmatriculare.

No Comments

Comments for Tânăr reținut de polițiști pentru furt calificat are now closed.