Ștefan Galea – propunerea PNL pentru primăria Dieci

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , , , ,

Published on aprilie 14, 2016 with No Comments

IMG_6125

Iustin Cionca, prim-vicepreședinte al PNL Arad și, totodată, propunerea liberalilor pentru președinția Consiliului Județean, a susținut joi o conferință de presă în care l-a prezentat pe Ștefan Petru Galea drept candidat al Partidului Național Liberal pentru funcția de primar al comunei Dieci.

„Așa cum v-am obișnuit, noi, Partidul Național Liberal, venim în fața cetățenilor cu propuneri serioase. La fel ca și în cazul celorlalte comune și orașe, la Dieci, PNL are un candidat serios, un om dintre oameni, care împreună cu echipa noastră își propune să facă lucruri importante pentru concetățenii săi. Astfel, domnul Ștefan Petru Galea este candidatul PNL pentru funcția de primar al comunei Dieci”, a explicat Iustin Cionca.

„Înainte de toate aș vrea să mulțumesc conducerii PNL Arad pentru încrederea acordată și sunt convins că împreună tot partidul vom reuși să facem lucruri importante pentru cetățeni. Am 39 de ani, sunt căsătorit și am doi copii. Sunt veterinar de profesie și lucrez la Circumscripția Sanitar-Veterinară Dieci din 1996. De 20 de ani sunt în mijlocul acestor oameni și pot să spun că îi cunosc pe fiecare în parte. Le cunosc, totodată, și problemele și nevoile. De aceea, împreună cu echipa PNL, vin în fața cetățenilor din Dieci cu câteva propuneri necesare pentru a rezolva o parte din problemele primordiale din comună. În primul rând aș vrea să asfaltăm toate drumurile comunale, dar și să construim trotuare pe fiecare stradă din comună. Tot la capitolul drumuri, îmi propun realizarea drumurilor agricole. Un alt obiectiv, spun eu, extrem de necesar îl constituie rețeaua de apă. Astfel, îmi propun extinderea rețelei de apă la Dieci, finalizarea rețelei de apă la Crocna și introducerea rețelei de apă la Revetiș. Totodată, după rezolvarea problemei legate de rețeaua de apă, aș vrea să introducem și canalizarea. Cred, în același timp, că toate clădirile aflate în patrimoniul primăriei ar trebui reabilitate și, dacă vorbim despre clădiri, trebuie finalizate lucrările de la Căminul Cultural din Crocna și trebuie reabilitat Căminul Cultural din Dieci. Este necesar și un teren de sport la Revetiș, pentru ca tinerii de acolo să aibă unde să facă mișcare. Nu în ultimul rând, aș vrea să construim capele în toate localitățile din comună. Acestea sunt doar câteva din lucrurile pe care, împreună cu echipa PNL, ne propunem să le realizăm în primă fază dacă cetățenii ne vor acorda încrederea lor”, a declarat Ștefan Galea.

No Comments

Comments for Ștefan Galea – propunerea PNL pentru primăria Dieci are now closed.