Sportivii de la Banzai Karate Club Arad comportare meritorie în Serbia

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , , , , ,

Published on martie 27, 2013 with No Comments

Sportivii Banzai karate Club Arad au fost prezenţi recent la un puternic  concurs internaţional de karate, desfăşurat în Serbia, la Subotica.

Competiţia, ajunsă la ediţia a XIV-a, a adunat la start sportivi din 12 ţări: Rusia, Polonia, Austria, Slovacia, Cehia, Ungaria, România, Slovenia, Croaţia, Macedonia, Bosnia-Herzegovina şi Serbia. Au fost prezente un număr de 143 de cluburi şi loturi naţionale, care au însumat per total 1.654 de sportivi, care au evoluat atât în probele individuale cât şi pe echipe (kata şi kumite).

România a fost bine reprezentată în competiţie, iar din cadrul clubului Banzai Arad au participat trei sportivi, care au reuşit să urce pe podiumul de premiere în cadrul probelor de kumite.

La categoria senioare feminin, Jessica Duma a luptat în echipa naţională EUR&KA a României, câştigand medalia de aur la kumite. La kumite individual, categoria +60 kg, reprezentanta Aradului a obţinut medalia de bronz. Tot la seniori, dar la masculin +80 kg, Denis Viţelaru a câştigat medalia de aur, iar cadeta Denisa Crecea a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la categoria kumite -45kg.

„Doresc să felicit sportivii pentru comportarea foarte bună şi rezultatele deosebite obţinute şi să mulţumesc în acelaşi timp părinţilor pentru întreg sprijinul“ a declarat Dan Duma, preşedintele Banzai karate Club Arad.

No Comments

Comments for Sportivii de la Banzai Karate Club Arad comportare meritorie în Serbia are now closed.