Spitalul orăşenesc din Sebiş a primit un aparat de radiologie din partea asociaţiei „Europa pentru Europa”

Written by admin. Posted in Politica, Utile

Tagged: , , , , , ,

Published on noiembrie 27, 2013 with No Comments

Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean Arad, a făcut miercuri, 27.11.2013, o vizită de lucru la Spitalul orăşenesc din Sebiş, unde reprezentanţii Asociaţiei „Europa pentru Europa” sunt prezenţi în aceste zile, pentru a pune în funcţiune un aparat de radiologie donat de partenerii britanici.  Reprezentanţii Asociaţiei s-au adresat preşedintelui Nicolae Ioţcu pentru a primi informaţii cu privire la spitalele din judeţ în care se pot face donaţii de aparatură medicală, provenite din Anglia.

Gilles Graham William, preşedintele Asociaţiei „Europa pentru Europa” a declarat că a fost surprins plăcut de viziunea preşedintelui Nicolae Ioţcu de a începe donaţiile cu un spital mic, orăşenesc. „Este un parteneriat româno-britanic pe domeniul sănătăţii, care se manifestă precum o autostradă informaţională, cu fluxuri de comunicare atât dintre partea română, cât şi dintre partea britanică. Vom continua colaborarea cu domnul preşedinte Nicolae Ioţcu, urmând ca în perioada imediat următoare să aducem la Spitalul Judeţean Arad alte trei aparate de acest gen”, a spus Gilles Graham William.  Acesta  a primit un ordin de excelenţă pentru activitatea caritabilă în România, din partea prinţului Charles.

Aparatul a fost donat de un spital din Anglia, iar costurile de transport şi montaj se ridică la suma de 25.000 de euro. „Spitalul orăşenesc a rămas singurul spital din această zonă şi am considerat că o asemenea donaţie este foarte binevenită aici. Mă bucur că am reuşit să mediez această legătură dintre Asociaţia Europa pentru Europa şi oraşul Sebiş”, a declarat Nicolae Ioţcu.

No Comments

Comments for Spitalul orăşenesc din Sebiş a primit un aparat de radiologie din partea asociaţiei „Europa pentru Europa” are now closed.