Simona Halep câştigătoarea turneului de la Doha (Qatar)

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , ,

Published on februarie 16, 2014 with No Comments

 

Tenimena română, Simona Halep, cap de serie numărul 7 şi locul 10 mondial, a câştigat, duminică, turneul de la Doha (Qatar), înregistrând al şaptelea să succes în circuitul WTA şi primul la o competiţie de categorie Premier 5. Halep a învins-o în finală, cu scorul de 6-2, 6-3, după o oră şi şase minute de joc, pe sportiva germană Angelique Kerber, cap de serie numărul 6 şi locul 9 WTA.

Simona Halep a făcut o săptămână deosebită, iar după ce a obţinut cel mai mare succes din carieră, are mai multă încredere în ea.

“A fost o săptămână uau pentru mine. O felicit pe Angelique, este o jucătoare foarte bună. Acum am mai multă încredere în mine, e cel mai mare turneu pe care l-am câştigat. Eu mă bucur de fiecare moment pe teren, îmi place tenisul şi să mă aflu aici”, a declarat Halep.

Românca a mai câştigat în circuitul WTA turneele de la Nürnberg, ‘s-Hertogenbosch, Budapesta, New Haven, Moscova şi Sofia, toate şase în 2013. Pentru acest succes, Simona Halep a obţinut 441.000 de dolari şi 900 de puncte WTA.

No Comments

Comments for Simona Halep câştigătoarea turneului de la Doha (Qatar) are now closed.