Simona Amânar, primul invitat din cadrul proiectului ”Români cu care ne mândrim! Și tu poți fi ca ei”

Written by admin. Posted in Social

Tagged: , , , , , , , ,

Published on decembrie 10, 2014 with No Comments

Centrul Cultural Judeţean Arad, în colaborare cu Consiliul Judeţean Arad și Asociația nonprofit „Adrian Lăslean”, invită arădenii, în special tinerii, joi, 11 decembrie 2014, de la ora 12.00, la o întâlnire cu una dintre personalităţile care au făcut cinste României în domeniul sportiv.

Invitată la evenimentul care se va desfășura în Sala festivă a Colegiului Național ”Moise Nicoară” va fi Simona Amânar, gimnastă de talie mondială.

Manifestarea a fost prefațată de o conferință de presă la care au participat Eli Lăslean, președinte al asociației și Adrian Țolea, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad.

Am înființat această asociație în memoria soțului meu, Adrian Lăslean, scopul ei fiind de a ajuta tinerii să-și găsească ceea ce numim un drum în viață. Iar tinerii au nevoie de modele de succes reale, oameni care prin muncă și talent au realizat lucruri deosebite. Cei zece ani petrecuți în București mi-au oferit șansa de a cunoaște asemenea oameni: Nadia Comăneci, Ivan Patzaichin, Doina Levința, Simona Amânar, Angela Similea, Ștefan Popa Popa’s, Grigore Leșe, Angela Gheorghiu sunt câțiva dintre ei. Grație acestui proiect, cu sprijinul Consiliului Județean și al Primăriei, voi aduce la Arad, sper eu, cât mai mulți dintre ei, în cadrul unor întâlniri cu tinerii. Un excelent prilej pentru cei din urmă de a cunoaște oameni deosebiți, repere ale societății românești, care le pot explica cel mai bine care este calea spre succes… Eu consider că este important pentru fiecare tânăr din România să vadă drumul pe care trebuie să meargă. Unii pot face asta singuri, alții trebuie învățați, important e ca ei să-și dorească acest lucru…” a spus Eli Lăslean.

”O felicit pe Eli Lăslean pentru modul în care încearcă să promoveze valoarea, lucrul bine făcut. Acest proiect vine perfect în completarea celui derulat de Consiliul Județean, intitulat ”Întâlniri cu personalități”, adresat deasemenea comunității arădene. ”Români cu care ne mândrim” are ca țintă, în special, tinerii, un demers care merită întreaga apreciere și căruia nu pot decât să îi urez succes…” a declarat Adrian Țolea.

No Comments

Comments for Simona Amânar, primul invitat din cadrul proiectului ”Români cu care ne mândrim! Și tu poți fi ca ei” are now closed.