Sesiuni de instruire pentru președinții și locțiitorii secțiilor de votare

Written by florin coita. Posted in Social, Top News

Tagged: , , , , , ,

Published on mai 30, 2016 with No Comments

vot

Preşedinţii şi locţiitorii birourilor electorale ale secţiilor de votare ce vor fi constituite cu ocazia alegerilor locale din data de 5 iunie participă astăzi, marți și miercuri la sesiuni de instruire cu reprezentanţi ai Autorităţii Electorale Permanente, Serviciului de Telecomunicații Speciale, Direcției Județene de Statistică, Biroului Electoral Judeţean și Instituţiei Prefectului.

Sesiunile de instruire se desfășoară în localitățile Lipova, Chișineu-Criș, Ineu și Arad. „Această sesiune de instruire este obligatorie, scopul ei fiind de a familiariza  preşedinţii şi locţiitorii secţiilor de votare cu aspectele legislative specifice acestor alegeri astfel încât scrutinul să se desfăşoare fără cusur” a declarat Prefectul Judeţului Arad, Cosmin Pribac.

La nivelul Județului Arad au fost tipărite câte 435.561 buletine de vot din fiecare tip (consiliu județean, primar, consiliu local). În Judeţul Arad vor fi amenajate 437 secţii de votare, dintre care 115 vor fi în Municipiul Arad. Paza acestora va fi asigurată de cadre ale Ministerului Afacerilor Interne.

No Comments

Comments for Sesiuni de instruire pentru președinții și locțiitorii secțiilor de votare are now closed.