Sergiu Bîlcea purtător de cuvânt al PNL

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , ,

Published on noiembrie 01, 2016 with No Comments

cionca-si-bilcea

În cadrul conferinței de presă de astăzi șeful campaniei PNL Arad, Iustin Cionca, l-a prezentat pe vicepreședintele PNL Arad, Sergiu Bîlcea, ca fiind purtătorul de cuvânt al partidului în perioada campaniei electorale.

„Colegul nostru Sergiu Bîlcea va fi începând de astăzi legătura dintre structura de partid și mass media locală și regională. Are toate calitățile necesare pentru această funcție și sunt sigur că se va descurca excelent. Astăzi fiind și ziua lui de naștere, îi doresc domnului purtător de cuvânt Bîlcea la mulți ani și spor în următoarele sale activități“, a încheiat prim-vicepreședintele PNL Arad, Iustin Cionca.

Candidatul PNL la funcția de deputat, Sergiu Bîlcea spune că se bucură de faptul că a primit un nou imbold politic și că echipa PNL din care face parte are încredere în capacitățile sale.

„Îi mulțumesc șefului de campanie, Iustin Cionca, dar și președintelui PNL Arad, Gheorghe Falcă, pentru această numire. În următoarea perioadă voi aborda multe subiecte de interes pentru arădeni, dar și pentru colegii din administrație.

Lăsând festivismul la o parte, vreau să vă spun că în ultimul timp atât în Consiliul Local Municipal, cât și în Consiliul Județean Arad,  există un val de negativism și o serie de contre produse de echipa PSD, care uită că rolul lor, dar și al nostru, în administrația publică este să reprezentăm interesele oamenilor. Ați observat evenimentele petrecute în ultimele săptămâni în CLM referitoare la situația CET și  Polaris, în care Aradul era să ajungă fără căldură și fără servicii de salubrizare în mai puțin de 2 săptămâni.

Fac un apel către colegii din administrație, fie ei ALDE, PSD, PMP sau oricare altă formațiune politică, să respecte votul de încredere primit din partea arădenilor și să nu își bată joc de oameni”, a încheiat purtătorul de cuvânt PNL Arad, Sergiu Bîlcea.

No Comments

Comments for Sergiu Bîlcea purtător de cuvânt al PNL are now closed.