Sergiu Bîlcea :”PSD se ceartă, nu guvernează!”

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , ,

Published on noiembrie 05, 2018 with No Comments

 

Scandalurile, certurile şi încercările de subordonare a justiţiei sunt mizele guvernării PSD.

„Guvernul Dragnea – Dăncilă nu este preocupat să guverneze, nu este preocupat de decizii care să ajute economia, educaţia, sănătatea. Singura preocupare este păstrarea puterii politice în interiorul PSD, care permite confiscarea instituţiilor publice în interesul unui grup de persoane. Guvernul PSD a pierdut încrederea majorităţii românilor, prin gafele şi incompetenţa doamnei Dăncilă şi a echipei sale, dar şi prin modul sistematic în care PSD i-a minţit pe români. PSD a promis o viaţă mai bună pentru români, dar a generat inflaţie. Românii plătesc mai mult pentru benzină, pentru alimente, pentru curent şi gaze, au rate mai mari la bancă, toate prin deciziile guvernării PSD.

Unele majorări de salarii ale bugetarilor se fac cu preţul unor concedieri care vor avea loc anul viitor, confirmate de ministrul finanţelor, deşi PSD a promis că nu va face disponibilizări. Lipsa de performanţă în atragerea de fonduri europene prejudiciază România de miliarde de euro care puteau fi folosiţi pentru dezvoltare. Guvernarea PSD nu susţine prin investiţii publice economia privată, avem unul dintre cele mai mici procente din buget orientate spre investiţii. Degradat la nivelul de vasal al lui Dragnea, Guvernul este folosit pentru a face jocurile în interiorul PSD şi pentru a-i scăpa pe corupţi de justiţie. Este un cost pe care îl suportă România, prin condamnarea la stagnare şi chiar regres, este un preţ pe care îl plăteşte şi Aradul, care nu este sprijinit deloc de PSD şi Guvernul său.

 După doi ani cu PSD la guvernare vedem zero rezultate, apar doar certuri, scandaluri şi regres” a declarat Sergiu Bîlcea, preşedintele PNL Municipiul Arad.

 

No Comments

Comments for Sergiu Bîlcea :”PSD se ceartă, nu guvernează!” are now closed.