Sergiu Bîlcea : „PSD rămâne cu zero proiecte pentru Arad şi în 2019”

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , ,

Published on februarie 04, 2019 with No Comments

Parlamentarii PSD de Arad nu dau un semn că se trezesc nici la votarea bugetului din acest an. Guvernul PSD rămâne cu zero proiecte pentru Arad şi în 2019.

Parlamentarii PSD de Arad s-au redus singuri la poziţia de gărzi de corp ale lui Liviu Dragnea. Singura lor preocupare este să sară cu gura pe toţi cei care îndrăznesc să ceară respect pentru Arad. Bugetul României este împărţit în funcţie de interesele PSD, în dispreţ total faţă de români, faţă de Arad.

 Parlamentarii PSD sunt complici la aceasă situaţie ruşinoasă, deşi ar trebui să reprezinte arădenii, susţin orbeşte un guvern care duce banii pe relaţii clientelare în alte judeţe. Sunt apărătorii necondiţionaţi ai lui Dragnea, care ia banii de la Arad să îi ducă în Teleorman şi ia banii copiilor din Teleorman, să îi ducă la PSD. În ultimii ani, niciun proiect important al Guvernului nu a fost pornit la Arad pentru infrastructură, sănătate, educaţie. PSD se limitează să promită că va finaliza proiecte începute cu ani în urmă şi abandonate tot de PSD. Mă mir în aceste condiţii că parlamentarii PSD mai au tupeul să dea ochii cu arădenii, mă mir că nu le este ruşine să vadă proiectele începute în alte oraşe, în alte judeţe, cu sprijinul Guvernului PSD. Agresivitatea lor, jignirile, atacurile nu maschează realitatea: au zero proiecte pentru Arad, zero realizări ca parlamentari.

 Singura lor preocupare este să căpuşeze instituţiile publice cu pesedişti incompetenţi. În aceste zile în care Guvernul aruncă poveri grele pe umerii administraţiei locale, prin impunerea asigurării plăţilor pentru serviciile sociale, când şi primarii PSD ridică glasul de nemulţumire, parlamentarii PSD susţin guvernarea, împotriva intereselor arădenilor care i-au trimis în Parlament” a declarat Sergiu Bîlcea, preşedintele PNL Municipiul Arad.

No Comments

Comments for Sergiu Bîlcea : „PSD rămâne cu zero proiecte pentru Arad şi în 2019” are now closed.