Sergiu Bîlcea (PNL): „Strategia CJ și efortul aparatului tehnic dau rezultate!”

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , ,

Published on mai 23, 2017 with No Comments

Vicepreședintele CJ, Sergiu Bîlcea este de părere că meritul pentru proiectele de reabilitare a drumurilor județene este al Consiliului Județean și al aparatului tehnic, nicidecum al PSD-ului, așa cum s-au lăudat reprezentanții social-democrați:

Ipocrizia PSD-ului atinge cote maxime. Contribuția guvernului este una de cofinanțare. Meritul pentru obținerea proiectelor de finanțare pentru drumurile județene este al strategiei Consiliului Județean, mai corect spus, a aparatului tehnic care a reușit să conceapă un proiect cu un punctaj mare, 83 de puncte din 100. Sper ca anul viitor, odată cu finalizarea achizițiilor acestui proiect, să începem lucrările la tronsonul Arad-Șiria-Pâncota-Buteni.

Le sugerez parlamentarilor PSD, în loc să își asume merite care nu le aparțin, să își îndrepte atenția către proiecte necesare pentru județul Arad și să parcurgă toate etapele necesare realizării acestora, ca mai apoi să poată avea un motiv real de laudă” a concluzionat președintele organizației municipale a PNL Arad, Sergiu Bîlcea.

No Comments

Comments for Sergiu Bîlcea (PNL): „Strategia CJ și efortul aparatului tehnic dau rezultate!” are now closed.