Sergiu Bîlcea (PNL): „În timp ce PSD se opune parcării subterane administrația liberală achiziționează 28 de tramvaie noi!”

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , ,

Published on iunie 19, 2018 with No Comments

Felicit consilierii PNL care au dat un vot favorabil în ședința CLM de astăzi prin care s-a aprobat proiectul privind achiziționarea a 28 de tramvaie noi și modernizarea a 20 de tramvaie existente. Este un proiect important pentru arădeni, unul care nu ar fi posibil fără administrația liberală.

Investiția totală este în valoare de 57.315.000 euro. Costurile vor fi acoperite parțial din bugetul local iar diferența din Fondurile Europene Structurale prin Programul Operațional Regional 2014-2020.

Ne dorim ca prin acest proiect să atragem un număr cât mai mare de pasageri care să aleagă transportul public în detrimentul mașinii personale, fapt care sperăm că va duce la o scădere considerabilă a poluării și a reducerii traficului în municipiul Arad.

Având deja o problemă cu locurile de parcare din oraș, cauzată parțial și de refuzul celor din PSD de a vota proiectul privind parcarea subterană, considerăm necesară și oportună această investiție” a declarat Sergiu Bîlcea, președintele Organizației Municipale a PNL Arad.

No Comments

Comments for Sergiu Bîlcea (PNL): „În timp ce PSD se opune parcării subterane administrația liberală achiziționează 28 de tramvaie noi!” are now closed.